Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge
Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge

Nu är julen strax här och allt som hör därtill med stök och bök.

Många av er läsare har säkert inte tid att tänka på havsfiske just nu men när ni får en stund över så gå in på vår Fiskecampsida och klicka dig runt i kartan. Här finns fiskecamper från Nordkap i norr till Lindesnes allra längst ner i södra Norge. Vi har valt ut alla platser på kartan med omsorg. Dvs fiskecamper med hög standard, bra boende och framför allt rejäla säkra båtar som borgar för en trygg resa på havet.

Som ni ser så har vi plockat bort många fiskecamper från den gamla webbsidan. Vi tyckte helt enkelt inte att vi vill marknadsföra platser med alltför dåliga båtar och boenden.
Tipsa oss om ni känner till en fiskecamp som definitivt borde vara med på listan >>

Fiskeberättelser

Vi håller nu på att gå igenom den gamla sidans länkar till olika fiskeberättelser. Många av de riktigt gamla länkarna fungerar inte så innan sidan kommer igång så skall den vara fit for fight och inga döda länkar skall finnas kvar.

Hitta din fiskecamp i Norge >>

Nordskot Brygge

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra liknande erbjudanden under samma period.

Nya fiskecamper från Din Tur 2014

Vevelstad RorbuerVevelstad Rorbuer
Helgeland, Nordland

Spännande fiske och vacker natur möter du i Vevelstad i Helgeland. Här står 2 st nya Rorbuer färdiga för uthyrning 2014. Platsen ligger väl skyddad från vind och förutom det traditionella småbåtsfiske som bedrivs själv erbjuder även Vevelstad Rorbuer att man kan hyra storbåtsfiske med skeppare.
Läs mer om Vevelstad Rorbuer >>

KorsfjordenKorsfjorden
Alta , Finnmark

65 km från Alta finner du Korsfjorden med ett stort och fint hus med alla faciliteter inkl. WLAN och sauna. Fiskemöjligheterna är många i fjorden som mynnar ut till tre sund, Stjernsund, Rognsund och Vargesund där de lokala fiskarna har sina fiskefält. Campen har 19-fots Kaasbøll med 60 hk motorer med kartplotter.
Läs mer om Korsfjorden >>

Lenangen BryggeLenangen Brygger
Lyngen, Troms

På Lenangsøyra ligger Lenangen Brygge med högkvalitativt boende med bastu. Campen har 2 st 22,5 fots Arvor med 115 hk samt 2 st Kaasbøll 19 fot med 60 hk. Fisket bedrivs i huvudsak i Ullsfjorden men man når även Grötsundet och södra delarna av Vannöya när vädret tillåter. Fin natur med många vandringsplatser att besöka.
Läs mer om Lenangen Brygger >>

Lofotbrygga BrettesnesLofotbrygga Brettesnes
Lofoten, Nordland

I Lofoten på sydsidan av Store-Molla, ligger Lofotbrygga Brettesnes med Raftsundet, Trollfjorden, Svolvaer och andra sevärdheter i närheten. Här finns 5 flotta hus och lägenheter för uthyrning. Korta avstånd till heta fiskeplatser året runt samt närheten till Svolvaer gör platsen intressant för hela familjen.
Läs mer om Lofotbrygga Brettesnes >>

Till slut vi vill här på Havsfiskeguiden önska er alla en
God Jul och ett Gott Nytt År

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.