Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge
Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge

Idag var det verkligen en helt magisk dag i Steinfjord på alla sätt och vis.  Det var spegelblankt hav och havet kokade av liv, stora torskar på kroken,  tittade man över relingen såg man loddastimmen strax under ytan,  fullt av fåglar och även idag simmande valarna runt omkring oss under vårt fiske. Valarna bjöd på spektakulär uppvisning i form av hopp och stora plask! Solen har strålat från en klarblå himmel hela dagen och middagen kunde vi äta utomhus på verandan och det kändes snarare som en sommardag än en dag i mitten av april.  Trots korta fiskepass fick vi mängder med fisk idag och även denna dag passerades 20 kilosstrecket,  det var Sofia och Ivar som fick de största fiskarna där Ivar fick dagens största, en grann fisk på 22 kilo!

Imorgon åker vi hem och förutom en hel del god skrei i bagaget bär vi med oss minnen för livet. Camp Steinfjord och Senja är verkligen en plats att besöka för oförglömliga upplevelser.

Läs mer om Steinfjord www.steinfjord.com,  ni kan också åka på arrangerade bussresor till Steinfjord med www.catchfiskeresor.se elller www.granbergsbuss.se

 

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.