Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge
Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge

Nya havsfiskeguiden.se är lanserad

1302_03Havsfiskeguiden har fått ett nytt utseende och kommer att fyllas på med många nyheter under hösten. Titta gärna in på sidan med Fiskecamper och navigera runt i kartan och hitta just din fiskecamp. Havsfiskeguiden finns numera också på FACEBOOK. Titta in och klicka gärna på GILLA-knappen >>

Nu finns även ett bildgalleri som vi kommer att uppdatera eftersom med fiske, natur och fiskecampsbilder från olika delar från Norge. Som vanligt finns våra nyhetsbrev upplagda där du kan läsa från våra reportage. En ny modul för nyhetsbrev kommer att installeras och är du inte registrerad för nyhetsbrevet så kan du skicka en mail till oss så lagrar vi adressen för kommande nyhetsbrev.

Nya fiskecamper från Din Tur

Nu när hösten har kommit på allvar och man funderar på att packa ner sina grejor för vinterförvaring så är det faktiskt dags att planera för nästa års fiskafängen i Norge. Här kommer ett urval av nya camper från Din Tur som lanserats under 2013. Vi börjar med området kring Vega som är berömt för sitt fina hälleflundrafiske i skön natur. Fortsätter norrut till ön Dyrøya i Troms som ligger bra till med närhet till Senja och Andørja. Och vi avslutar i närheten av Tromsö där chansen på riktigt stor hälleflundra finns.

Ylvingen RorbuerYlvingen Rorbuer
Helgeland, Nordland

På ön Ylvingen i Vega kommun ligger Ylvingen Rorbuer som består av två flotta hus och ett äldre semesterhus. Här finns chans på mycket bra fiske på hälleflundra och torsk samt många arter. Säkra båtar i form av 19 fots Kværnø med 50 hk fyrtaktsmotorer. Området erbjuder även fina möjligheter för cykel, kajak och vandring.
Läs mer om Ylvingen Rorbuer >>

Dyrøy HolidayDyrøy Holiday
Sør-Troms, Troms

I Mikkelbostad på insidan av Dyrøya ligger semsterhuset på 150 kvadrat med 4 sovrum. Närheten till heta fiskplatser såsom Dyrøysundet, Faksfjorden, Solbergfjorden,Tranøyfjorden och Mjøssundet borgar för en fiskrik vistelse. Rejäla 19 fots Kværnøbåtar med 50 hk motorer borgar för en säker och trygg vistelse på havet.
Läs mer om Dyrøy Holiday >>

Larseng KystferieLarseng Kystferie
Tromsø, Troms

Alldeles i närheten till Tromsø ligger Larseng Kystferie med utsikt till Bentsfjordtinden och över till Malangshalvön. I Rystraumen är chansen till fångst väldigt god. Ta med hela familjen då närheten till Tromsø ger chans att ta del av stadens erbjudadanden. Campen hhar även här 19 fots Kværnøbåtar med 50 hk motorer.
Läs mer om Larseng Kystferie >>

I nästa nyhetsbrev kommer reportage från Øresvik Brygger.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.