Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge
Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge

Loppa Haugen – strålande sol och spegelblankt hav!

Loppa_2_1

[space height=”20″]

Idag var det knappt ett moln på himlen och havet låg helt spegelblank från morgon till kväll. Vi gjorde första stoppet utanför Bergsfjord för att ta upp lite agnfisk, det visade sig att stora stim med makrill hade letat sig in i fjorden. Efter att vi tagit upp de agnfiskar vi behövde åkte vi vidare ut mot paradisgrundet. Direkt vi stannade så visade lodet att det var fullt av fisk på grundtoppen och vi fick några fina torskar och en hälleflundra innan tidvattnet passerat och fisken lämnade grundtoppen.

Djupkanten utanför Silda känns som ett riktigt hett ställe, men dagens resultat från det fisket är inte så mycket att skryta om. Vi fiskade också en kort stund utanför Maursundet som tidigare gett oss många flundror men idag tappade vi bara en hälleflundra där. På väg tillbaka stannade vi utanför Bergsfjord inte långt ifrån campen och det visade sig att fjorden var full av fisk och på en kort stunds fiske fick vi många riktigt fina torskar men tyvärr fick vi avbryta på grund av mörkret. Så bevisligen behöver man inte åka långt från campen för att ha ett riktigt fint fiske.

Loppa_2_2

[space height=”20″]

Loppa_2_3

2 Responses
 1. Antti Savaloja

  HI. we like to come fishing 18-22.7.2016 or 25-29.7.2016 3-4 person we need boat and house is it possible?

  Antti Savaloja

  +358458980511

  1. Michael Renström

   Hello Anti!
   And thank you for the comment. We dont arrange fishing travels to groups because this website is 100% information about sea fishing in Norway. But I can recommend you to go to http://www.dintur.no – they have a lot of fishing camps where you can choose to go and book by yourself. Good luck.
   Regards
   Michael, havsfiskeguiden

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.