Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge
Havsfiskeguiden - din guide till havsfiske i Norge

Havsfiskeguidens nyhetsbrev 5-2013

Nyhetsbrev 5-2013

Havsfiskeguidens Nyhetsbrev 5-2013 presenterar Havsfiske i Oman – fiske, frustration och fantastiska minnen!

Under en del av våra många resor i Nordnorge när det varit som mest bistert och när snö eller regnet vräkt ner har ämnet om att göra en ”Norgeresa” till varmare breddgrader ibland kommit på tal.
Efter en del sökningar fastnade vi för Oman, ett litet sultanat längt ut på arabiska halvön. Ett land med flera hundra mil kust där detta med turism inte är speciellt utbrett och ”turistfiske” förekommer sparsamt. Vi bestämde oss rätt snabbt och åkte lite på vinst och förlust utan att planera resan i detalj.

Saxat ur nyhetsbrevet

”Vår operatör och även hotellpersonalen hade inte hört talas om att det går att få fisk nere på badstranden och såg skeptiskt på oss när vi gav oss av i mörkret utrustande med pannlampor och fiskespön och agn. Vi lyckades tyvärr inte fånga några hajar men däremot en rocka i större storlek. Den var 220 cm lång, med den långa stjärten inkluderad.  Med försiktighet returnerade vi naturligtvis denna fisk som uppskattningsvis vägde kring 30 kg!”

Läs mer >>

[space height=”10″]

I Nyhetsbrevet som gått ut på mailen så var det denna gång även ett förmånligt erbjudande från Din Tur om Skreifiske i Norge. Alla anmälda till nyhetsbrevet har fått ta del av erbjudandet. Publiceras i efterhand här på hemsidan. Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev om ni inte redan är med.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.